RİZE / MERKEZ - Kendirli Şehit Soner Fazlıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kendirli Şehit Soner Fazlıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Asmalık Mah. Fatih Sok. No16 Kendirli / RİZE
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlayan bir kurum olmak.
Misyon
Kültürel mirası değerlendirebilen,yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen. insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulabilen, kendini anlama, keşfetme ve sorgulayabilme becerisini elde edebilen, sosyal bütünleşme, dayanışma ve hoşgörü kültürünü veren dini olguları öğrenen ve yorumlayabilme becerilerini elde edebilen bir nesil yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TEKLİ
İngilizce-Arapça