RİZE / MERKEZ - Kendirli Şehit Soner Fazlıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Erdal KOTİL, son sınıf öğrencilerimizin Trabzon KTÜ Meslek Tanıtım Fuarına katılımlarının sağlanmasında, Rize Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen yüzme kursuna öğrencilerimizin katılım ve devamlarını sağlamada,  okul sporları futsal küçük erkekler kategorisinde okulumuz öğrencilerinin il 4.sü olmasında, okulumuzda satranç turnuvaları düzenleyerek okulumuzda bir satranç kültürünün oluşmasında büyük pay sahibi olmuştur. Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuz beden eğitimi ve spor öğretmeni Erdal KOTİL önderliğinde okulumuz bahçesinde gerekli çalışmalar yapılarak okul bahçesi sportif faaliyet ve etkinliklere hazır hale getirildi.

May

Okulumuzda öğrenci memnuniyetine yönelik öğrenci anket çalışmasını gerçekleştirdik.

May

Okulumuz öğrencilerinden hüsn-ü hat dalında özel yeteneğe sahip öğrencilerimizle hat çalışmaları yapıldı.

May

Okulumuz öğrencilerinin tertip etmiş olduğu iftar programında öğretmenlerimiz öğrencilerle birlikte okulumuzda iftar yaptılar.